fbpx

Survease uued funktsioonid

Survease uued funktsioonid
Jens Poldre

Uued funktsioonid meie platvormil

E-poodide integratsioon

Uue lahendusena saate nüüd enda e-poe Survease platvormiga liidestada. Esimestena valmisid WooCommerce ja Magento2 moodulid, mille eesmärk on kahe süsteemi vaheline andmete liikumine automatiseerida. Enam ei pea te andmete sisestamisele enda kallist aega kulutama. Kõik toimib taustal automaatselt, ilma lisa toiminguteta.

Kui klient on e-poest ostu sooritanud ja tema tellimuse staatus on “Täidetud”, ehk kaup on teele saadetud, siis saadab meie süsteem kliendile küsitluse kutse. Seda, mitme päeva pärast kliendile kutse saadetakse, saate ise seadistada. Kui teie küsitluse eesmärk on saada tagasisidet e-poe ostukogemuse kohta (toodete valik, sorteerimise lihtsus, jne.), siis võiks kutse saata juba järgmisel päeval kui kogemus veel värske. Juhul kui teid huvitab rohkem tagasiside ostetud eseme kohta, võiks kliendile natuke tootega tutvumiseks aega anda, näiteks 3-4 päeva, enne kui küsitlus postkasti potsatab.

Anonüümsed vastajad

On olukordi kus kliendid soovivad jätta tagasisidet, aga ei soovi seda teha enda nime alt. Tulles vastu enda klientide soovidele, lisasimegi uue funtsiooni, mis võimaldab link-küsitlustele lubada ka anonüümseid vastuseid. See tähendabki siis seda, et kui klient täidab küsitluse, siis viimasel sammul ei pea enam sisestama oma nime ega muid andmeid. See on küsitluse funktsioon, mida on võimalik iga hetk sisse või välja lülitada.

Uut küsitlust luues on see vaikimisi välja lülitud. Selleks, et anonüümsuse lubamine aktiveerida, tuleks panna “Allow anonymous responses” ette linnuke. Arvestama peab sel juhul, et selle kliendi identifitseerimine ei ole võimalik ja temaga hilisem suhtlus samuti mitte.

Sissejuhatus link-küsitlustele

Oleme lisanud uue funktsiooni, mis annab võimaluse lisada enne küsitluse algust sissejuhatav veebileht. Sinna on võimalik lisada küsitlust sissejuhatav tekst ja pilt või näiteks ettevõtte logo. Nii saate paremini kliendile selgitada miks tagasisidet ootate ja kuidas see mõlemale osapoolele kasulik võiks olla.

Vastuste andmete eksport

Saime valmis palju küsitud funktsiooni, mis võimaldab kõik vastuste andmed eksportida Excel formaati. Oleme Survease platvormi arendades palju pingutanud, et te ei peaks kogutud tagasisidet Excelis analüüsima. Selleks on meil palju filtreerimis võimalusi ja üksjagu sisseehitatud raporteid. Samas mõistame, et on ettevõtteid kes tahaks analüüsiga minna sammukese kaugemale. Nüüd on võimalus andmeid eksportida ja kasutada neid mõnes muus andmete visualiseerimis tarkvaras, olgu selleks siis näiteks populaarsust kasvatav Tableau või Power BI.